Η Generali προσφέρει οικονομική βοήθεια σε Τουρκία και Συρία

Ανταποκρινόμενη στην ανάγκη στήριξης των θυμάτων του σεισμού σε Τουρκία και Συρία, η Generali προχώρησε σε δωρεά 500.000 ευρώ προς τη Unicef κι αντίστοιχους τοπικούς φορείς που θα επιλεγούν από κοινού με την Generali Sigorta. Επιπλέον, βρίσκεται σε εξέλιξη μια παγκόσμια εκστρατεία συγκέντρωσης χρημάτων από το σύνολο των εργαζομένων του ομίλου,

το τελικό ποσό της οποίας θα διπλασιαστεί από την Generali.

Σημειώνεται πως η πλατφόρμα των δωρεών είναι ανοιχτή για όλους τους πολίτες. Η Μαρία Λαμπροπούλου, Chief Marketing & Communications Officer της Generali Hellas, δήλωσε, μεταξύ άλλων:

«Η πρόσφατη καταστροφική σεισμική δραστηριότητα στη γειτονική μας περιοχή φέρνει στην επιφάνεια το μέγεθος της ανάγκης για την προστασία της ανθρώπινης ζωής απέναντι στη μανία της φύσης, υπογραμμίζοντας τη μοναδική αξία της προσφοράς και της φροντίδας προς τον συνάνθρωπο. Οι άνθρωποι της Generali, όντας πολλαπλώς ευαισθητοποιημένοι και ως επαγγελματίες, ενισχύουν από την πρώτη στιγμή τη συλλογική προσπάθεια του οργανισμού, με το βλέμμα στραμμένο σε αυτή την πραγματική ανθρώπινη τραγωδία που δεν εξαιρεί κανέναν».

Keywords
Τυχαία Θέματα