Η Mars δημοσίευσε Net Zero Roadmap

Η Mars, Incorporated δημοσίευσε πρόσφατα το Mars Net Zero Roadmap, ένα σχέδιο δράσης για την επίτευξη μηδενικών εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου σε ολόκληρη την αλυσίδα αξίας της εταιρείας μέχρι το 2050.

Η στρατηγική της Mars περιλαμβάνει έναν νέο στόχο που εξετάστηκε από τη Science Based Targets Initiative για τη μείωση των εκπομπών κατά 50% έως το 2030, σε σχέση

με τα δεδομένα του 2015, με τελικό στόχο την επίτευξη μηδενικών εκπομπών έως το 2050. Στο πλαίσιο του σχεδίου δράσης της, η Mars θα επενδύσει πάνω από ένα δισ. δολάρια τα επόμενα τρία χρόνια και θα συνεχίσει να δεσμεύει οικονομικούς πόρους ανάλογα με τις υφιστάμενες ανάγκες έως ότου επιτευχθούν οι Net Zero στόχοι.

Για την επίτευξη του Net Zero, η εταιρεία θα εστιάσει με μεγαλύτερη έμφαση στα εξής: Μετάβαση σε 100% ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, Ανασχεδιασμός των εφοδιαστικών της αλυσίδων με στόχο τον τερματισμό της αποψίλωσης των δασών, Ενίσχυση των πρωτοβουλιών για μια κλιματικά έξυπνη αγροτική παραγωγή, Βελτιστοποίηση συνταγών, Βελτίωση και βελτιστοποίηση των συστημάτων εφοδιασμού, Εδραίωση των κλιματικών ενεργειών εντός της επιχείρησης.

Ο Poul Weihrauch, Διευθύνων Σύμβουλος της Mars, δήλωσε: «Οι CEOs της γενιάς μου έχουν την ικανότητα και την ευθύνη να επιτύχουν ουσιαστική μείωση των ρύπων και να θέσουν τις επιχειρήσεις σε μια σαφή πορεία προς το Net Zero μέχρι το 2050. Δεν μπορούμε να περιμένουμε τη βελτίωση της οικονομίας, πρέπει να προχωρήσουμε σε επενδύσεις που προστατεύουν την επιχείρησή μας στο παρόν και το μέλλον».

Keywords
Τυχαία Θέματα