Η Pepco κλείνει 1 χρόνο λειτουργίας στην Ελλάδα

Η Pepco γιορτάζει την πρώτη επέτειο λειτουργίας των καταστημάτων της στην Ελλάδα. Μετά από το πρώτο έτος παρουσίας στην ελληνική αγορά, η αλυσίδα λιανικού εμπορίου διαθέτει στο δίκτυο της περισσότερα από 20 καταστήματα σε λειτουργία.

Η Pepco αναγνωρίζει, όπως επισημαίνεται, τη στρατηγική σημασία της ελληνικής αγοράς για την ανάπτυξη της και, εντός του επόμενου έτους, προγραμματίζεται το άνοιγμα πολλών νέων καταστημάτων, ενώ εξετάζονται επιπλέον επεκτάσεις για τα επόμενα

χρόνια.

Ο Κωνσταντίνος Βλάσσης, Expansion Manager Greece της Pepco, δήλωσε σχετικά: «Εγκαινιάζουμε καταστήματα σε τοποθεσίες που εξυπηρετούν τους πελάτες μας, προσφέροντάς τους μια εκτεταμένη γκάμα προϊόντων υψηλής ποιότητας, σε προσιτές τιμές. Επιπλέον, διατηρούμε μακροχρόνιες σχέσεις με τους ιδιοκτήτες ακινήτων, οι οποίοι αναγνωρίζουν την αξία που προσφέρει η Pepco στην ακίνητή τους περιουσία. Ως εδραιωμένος παίκτης σε πολλές από τις αγορές στις οποίες δραστηριοποιούμαστε, είμαστε ανοικτοί στη διερεύνηση μη συνηθισμένων τοποθεσιών, που έχουν αποδειχθεί επιτυχημένες σε άλλες αγορές».

Keywords
Τυχαία Θέματα