Η Stoiximan Wheels of Change συμμετείχε στον 12ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας

Η Stoiximan Wheels of Change συμμετείχε στον 12ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας, στέλνοντας ένα μήνυμα συμπερίληψης και σπάζοντας, ταυτόχρονα, στερεότυπα και προκαταλήψεις, με όχημα τον αθλητισμό. Συγκεκριμένα, η ομάδα Wheels of Change, αποτελούμενη από Άτομα με Αναπηρίες και τους εθελοντές συνοδούς τους, συμμετείχε τόσο στην κλασσική διαδρομή του Ημιμαραθωνίου, όσο και στον αγώνα των

5 χλμ.

H ομάδα με σύνθημα «Σε αυτόν τον αγώνα τρέχουμε όλοι για όλους» μέτρησε περισσότερους από 750 εθελοντές και ερασιτέχνες δρομείς, καθώς και 30 ειδικά κατασκευασμένα αμαξίδια, μέσω δωρεάς της Stoiximan. Η Stoiximan Wheels of Change, δημιουργήθηκε από τη Stoiximan, σε συνεργασία με την ΑΜΚΕ «Τρέξε Μαζί μου», και αποτελείται από ζευγάρια Ατόμων με Αναπηρία και εθελοντές συνοδούς.

Η Ιωάννα Κοζαδίνου, Corporate Responsibility Senior Manager της Stoiximan, δήλωσε: «Η συμμετοχή της Stoiximan Wheels of Change στον 12o Ημιμαραθώνιο Αθήνας αποτελεί την έμπρακτη απόδειξη πως η δύναμη της θέλησης και της αλληλεγγύης ξεπερνά τα εμπόδια και τους περιορισμούς».

Keywords
Τυχαία Θέματα