Η Νovibet υποστήριξε το Devoxx Greece

To φετινό Devoxx Greece υποστήριξε η Novibet, ως Platinum Χορηγός, με σκοπό να εξοικειώσει τους συμμετέχοντες με την τεχνολογία που παράγεται εντός του οργανισμού.

Στην εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 18-20 Απριλίου, συμμετείχαν περισσότεροι από 1.000 σύνεδροι ανά ημέρα και είχαν τη δυνατότητα να επισκεφθούν το περίπτερο της Novibet στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, να ανταλλάξουν απόψεις με στελέχη τεχνολογίας και να μάθουν για τις δομές του τεχνολογικού τμήματος.

Μάλιστα, την πρώτη ημέρα

του συνεδρίου, σε ομιλία με κεντρικό μήνυμα «Our Journey to the Cloud», στελέχη της Novibet από το τεχνολογικό hub της Μάλτας μοιράστηκαν τις προκλήσεις που συνοδεύουν την αναπτυξιακή τροχιά της εταιρείας και τον κομβικό ρόλο της τεχνολογίας στην ομαλή μετάβαση στο cloud.

«Ως οργανισμός που θέτει στον πυρήνα του την παραγωγή τεχνολογίας αιχμής, δεν στεκόμαστε αποκλειστικά στην παραγωγή τεχνολογικής καινοτομίας, αλλά μεριμνούμε ταυτόχρονα και για τη δημιουργία αξίας για όλη την τεχνολογική κοινότητα της χώρας», σημείωσε ο Σωτήρης Χαρίτος, Chief Technology Officer της Novibet.

Keywords
Τυχαία Θέματα