Διαγωνισμός «Σπάσε αβγά και κέρδισε» από την AB Βασιλόπουλος

Τον πασχαλινό διαγωνισμό «Σπάσε αβγά και κέρδισε» υλοποιεί η ΑΒ Βασιλόπουλος, δίνοντας τη δυνατότητα σε όσους πραγματοποιήσουν αγορές αξίας 50 ευρώ και άνω, να παίξουν και να διεκδικήσουν περισσότερα από 25.000 δώρα. Το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι να μπουν στο AB app, στο ab.gr ή στα AB Kiosks, να παίξουν και να δουν τι κέρδισαν.

Ο διαγωνισμός διαρκεί από τις 25 Απριλίου έως και τις 5 Μαΐου. Η ενέργεια περιλαμβάνει 17.000 δωρεάν προϊόντα, 5.000 επιταγές έκπτωσης αξίας 6 ευρώ, 1.000 επιταγές έκπτωσης των 3 ευρώ σε πόντους

ΑΒ Plus, 50 επιταγές έκπτωσης των 200 ευρώ σε πόντους ΑΒ Plus, ενώ, περισσότεροι από 2.000 τυχεροί θα κερδίσουν 50 πόντους στην AB Plus κάρτα.

Όσοι παίξουν στο παιχνίδι, θα μπουν αυτόματα στην κλήρωση για τα μεγάλα δώρα του διαγωνισμού: 30 τυχεροί θα κερδίσουν το ρεύμα της χρονιάς από το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας, ενώ, ένας τυχερός θα κερδίσει τα ψώνια της χρονιάς από τα ΑΒ. Επιπλέον, για 8η συνεχή χρονιά, τα Πασχαλινά Αβγά της ΑΒ Βασιλόπουλος στηρίζουν το έργο του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Keywords
Τυχαία Θέματα