Καμπάνια «Εδώ βλέπεις το νέο σου σπίτι» από τη Leroy Merlin

Τη νέα καμπάνια της με κεντρικό θέμα την ανακαίνιση και με μήνυμα «Εδώ βλέπεις το νέο σου σπίτι» παρουσιάζει η Leroy Merlin με την υπογραφή της Solid Havas. Η ιδέα της καμπάνιας θέτει στο επίκεντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του σε απόλυτη εναρμόνιση με την ανθρωποκεντρική φιλοσοφία της Leroy Merlin, που βλέπει πρώτα τον άνθρωπο,

τα θέλω και τις δυνατότητές του και μετά το σπίτι. Αυτό είναι και το «δημιουργικό insight» στο οποίο βασίζεται η νέα διαφημιστική επικοινωνία της Leroy Merlin που ήδη βρίσκεται στον αέρα.

Έτσι, σε μια σειρά τηλεοπτικών σποτ παρουσιάζονται ανάγλυφα αληθινές καταστάσεις ζωής, πολύ προσωπικά βιώματα και με ποιον τρόπο συνδέονται τελικά με την ανάγκη για ανακαίνιση στο σπίτι.

Η Leroy Merlin λειτουργεί ως παρατηρητής και ταυτόχρονα συνοδοιπόρος των στιγμών όλων – και έρχεται σε ρόλο enabler – με προσωποποιημένες λύσεις ανακαίνισης να συμβάλει στη νέα σχέση μας με το σπίτι. Η καμπάνια αναπτύσσεται με θεματικά σποτ που αφορούν «Κουζίνα – Μπάνιο – Κήπο», στην τηλεόραση, στο ραδιόφωνο, στο digital και τα social media, ενώ θα «ανοίξει» και στις εποχικές προσφορές. Η παραγωγή των ταινιών έγινε από τη Stefi Productions.

Keywords
Τυχαία Θέματα