Νέα CEO of Continental Europe στη Hotwire

Στη θέση της CEO of Continental Europe στην εταιρεία συμβούλων και επικοινωνίας Hotwire, προήχθη η Ute Hildebrandt. Προηγουμένως, η ίδια ήταν Managing Director of Continental Europe και co-Managing Director (MD) της γερμανικής επιχείρησης.

Ο Martin Opercan, ο οποίος ήταν co-Managing Director της γερμανικής επιχείρησης μαζί με τη Hildebrandt,

προάγεται σε MD, Germany. «Πριν από δύο χρόνια, συγκεντρώσαμε την οργάνωση της ηπειρωτικής Ευρώπης στη Hotwire, προκειμένου να ανταποκριθούμε καλύτερα στις ανάγκες των διεθνών και ευρωπαϊκών πελατών μας αλλά και για να ενισχύσουμε τη συνεργασία μεταξύ των ευρωπαϊκών ομάδων μας.

Ήμασταν εξαιρετικά επιτυχημένοι, γι’ αυτό και χαίρομαι που από εδώ και στο εξής θα επικεντρώνομαι αποκλειστικά στην ευρωπαϊκή ανάπτυξη, επέκταση και επιχειρηματική εξέλιξη», δήλωσε η Ute Hildebrandt. «Τα επιχειρηματικά μας αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους: έχουμε καταγράψει ισχυρή ανάπτυξη στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια, έχουμε επεκτείνει τις υπηρεσίες μας για να συμπεριλάβουμε προγράμματα που αυξάνουν τα έσοδα, όπως ABM/ABX και λύσεις στρατηγικής που βοηθούν τους ηγέτες να αναπτύξουν αφηγήσεις AI, προγράμματα Web 3 και προγράμματα παγκόσμιου περιεχομένου και έχουμε κερδίσει πελάτες τεχνολογίας όπως η Sony και η Lectra», προσθέτει η ίδια.

Keywords
Τυχαία Θέματα