Νέα διοικητική διάρθρωση για την Εθνική Ασφαλιστική

Η Εθνική Ασφαλιστική αλλάζει τη δομή και σύνθεση της διοικητικής της ομάδας, «με κεντρικό στόχο τη βέλτιστη ικανοποίηση των διαρκώς εξελισσόμενων και διαφοροποιημένων αναγκών του διευρυμένου πελατολογίου της», όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Με τη νέα της διοικητική διάρθρωση, καταργεί τα παραδοσιακά σιλό των κλάδων και περνά σε μια ανθρωποκεντρική δομή. Η νέα διοικητική δομή της Εθνικής Ασφαλιστικής, υπό τον Διευθύνοντα

Σύμβουλο, Robert Gauci, αποτελείται από τις εξής διευθύνσεις, οι επικεφαλής των οποίων είναι και μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής. Αναλυτικότερα, τη Γενική Διεύθυνση Ασφαλιστικών Προϊόντων Ιδιωτών (CRIO) αναλαμβάνει ο Ηρακλής Δασκαλόπουλος, τη Γενική Διεύθυνση Μεγάλων Επιχειρηματικών Πελατών (CCIO) ο Τάσος Αναστασίου, τη Γενική Οικονομική Διεύθυνση (CFO) ο Σταύρος Καραγρηγορίου, τη Συντονιστική Διεύθυνση Διαχείρισης Επενδύσεων, Ακίνητης Περιουσίας & Legacy Χαρτοφυλακίου ο Αχιλλέας Σωφρονίου, τη Γενική Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού (CHRO) η Ντάλια Τόμπρου και τη Γενική Διεύθυνση Λειτουργιών (COO) ο Αχιλλέας Σδράκας.

Ο νέος Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing θα ανακοινωθεί σύντομα. Ο Αντώνης Χρηστίδης αποχωρεί για προσωπικούς λόγους, όπως επισημαίνει η εταιρεία, η οποία τον ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται καλή επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά του βήματα.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος, Robert Gauci, δήλωσε σχετικά: «Σήμερα, περνάμε στην επόμενη φάση του μετασχηματισμού της Εθνικής Ασφαλιστικής, καθώς μετά από ένα πρώτο έτος, κατά το οποίο αξιολογήθηκαν όλες οι διαδικασίες και υπηρεσίες της εταιρείας, πλέον δημιουργούμε μια νέα διοικητική ομάδα, με μια σύγχρονη δομή, που ανταποκρίνεται στις παρούσες και μελλοντικές ανάγκες της εγχώριας ασφαλιστικής αγοράς».

Keywords
Τυχαία Θέματα