Νέα καμπάνια «Schwarzkopf – For Every You»

Με την υπογραφή του Schwarzkopf, γίνεται η αποκάλυψη των νέων παγκόσμιων brand ambassadors του στο Βερολίνο, με στόχο τη δημιουργία ενός ισχυρού, παγκόσμιου και σύγχρονου brand. Η καμπάνια «Schwarzkopf – For Every You» γιορτάζει το brand με έναν νέο τρόπο.

«Είμαστε περισσότερο από ενθουσιασμένοι που καθεμία από αυτές τις επτά, μοναδικές, εμβληματικές και πραγματικά αξιοθαύμαστες γυναίκες μοιράζονται το ίδιο πάθος και την ίδια αφοσίωση που

έχουμε και εμείς για τα μαλλιά, καθώς και τη δύναμη που κρύβεται μέσα τους. Καθεμία από αυτές ενσαρκώνει τη σημασία που έχουν τα μαλλιά για τη μοναδικότητα του καθενός, δίνοντας έμπνευση σε όλους μας. Τα μαλλιά, ενισχύουν την εσωτερική μας δύναμη και ο σκοπός του Schwarzkopf είναι να μας βοηθήσει να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες μας μέσω της βαφής, της περιποίησης και του styling. Οι ambassadors, εξιστορώντας τις δικές τους ιστορίες για τα μαλλιά τους και πώς τους δίνουν δύναμη στην καθημερινότητά τους, αποτελούν το κίνητρο και την αφορμή να τις ακολουθήσουμε. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που ενώνουμε τις δυνάμεις μας με το Creative Collective και ενδυναμώνουμε τις σχέσεις μας με τους καταναλωτές» αναφέρει ο Matthieu Chauvet, CVP της Henkel Consumer Brands Hair Schwarzkopf.

Οι νέες Ambassadors είναι οι Diane Kruger, Βραβευμένη Ηθοποιός, Ana Ivanović, Πρώην No. 1 Τενίστρια & Επιχειρηματίας, Alli Neumann, Τραγουδίστρια & Στιχουργός, Collien Ulmen-Fernandes, Τηλεοπτική Παρουσιάστρια & Ηθοποιός, Mini Anden, Μοντέλο & Ηθοποιός, Nazan Eckes, Τηλεοπτική Παρουσιάστρια, και Swantje Paulina, Μοντέλο & Influencer.

Keywords
Τυχαία Θέματα