Νέα συνεργασία για την Enzyme

H Enzyme αναλαμβάνει την marketing επικοινωνία της Konecranes Hellas, της ελληνικής θυγατρικής που λειτουργεί ως Management Hub της Konecranes στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Η Enzyme δημιουργεί και υλοποιεί ένα στρατηγικό επικοινωνιακό πρόγραμμα που ταυτίζεται με τις προϊοντικές προτεραιότητες της εταιρείας στις χώρες Ελλάδα, Κύπρο,

Βουλγαρία και Αλβανία. Βασικός στόχος της επικοινωνίας είναι η επικέντρωση στις υπηρεσίες που η Konecranes Hellas μπορεί να προσφέρει σε αντίθεση με τον ανταγωνισμό, η ευαισθητοποίηση σε θέματα ασφάλειας και φυσικά η ενίσχυση του brand awareness και του lead generation.

O Γεράσιμος Κουτσουβέλης, Managing Director της Konecranes Hellas, σημείωσε: «Η Konecranes Hellas είναι σε χρονιά-ορόσημο αυξάνοντας το ανθρώπινο δυναμικό και τους συνεργάτες της κατά 90%, καθώς και την εν δυνάμει παρουσία της στις χώρες που επιβλέπουμε και επενδύουμε.

Υλοποιώντας τη marketing στρατηγική μας με τη βοήθεια της Enzyme, προσδοκούμε να εκπαιδεύσουμε την αγορά μας και να ευαισθητοποιήσουμε τους υπεύθυνους των βιομηχανιών για τα τόσο σημαντικά θέματα ασφαλείας των κατασκευών και των ανυψωτικών εφαρμογών».

Keywords
Τυχαία Θέματα