Νέα τηλεοπτική καμπάνια από Nef-Nef Homeware και Leoussis_a

Η Nef-Nef Homeware συνεχίζει τη διαφημιστική της προβολή με το 2ο μέρος της τηλεοπτικής της καμπάνιας για την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2023, η οποία θα προβληθεί μέσα στον Μάιο, με 2 νέα TVCs.

Η προβολή θα πραγματοποιηθεί σε 6 κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας, και, παράλληλα, τα videos θα προβάλλονται μέσα από τα social media

της Nef-Nef Homeware, (Facebook, Instagram, YouTube). Η ιδέα – concept, η υλοποίηση, καθώς και η παραγωγή ανήκουν στην ομάδα της Leoussis_a. «Άνοιξη-Καλοκαίρι.

Η πιο όμορφη εποχή του χρόνου. Η φύση ανθίζει, πλημμυρίζει με χρώματα – πράσινο, κόκκινο, κίτρινο, μωβ – και φως». Η νέα Spring-Summer Collection 2023 της Nef-Nef Homeware σχεδιάστηκε για να μεταφέρει αυτή τη διάθεση στο σπίτι.

Με βάση τα παραπάνω, η νέα διαφημιστική καμπάνια της Nef-Nef Homeware Spring-Summer 2023 Collection εστιάζει σε αυτήν τη θερινή «ανάλαφρη διάθεση», αναδεικνύοντας πώς συνδυάζονται τα λευκά είδη Nef-Nef Homeware, μαζί με τα νέα είδη διακόσμησης που προσφέρει, μέσα από τις στιγμές μιας οικογένειας.

Keywords
Τυχαία Θέματα