Ο Elon Musk ρίχνει τις γέφυρες με τους διαφημιζόμενους

Ο ιδιοκτήτης του X, Elon Musk είπε, χθες, επανειλημμένα στους διαφημιζόμενους, που έχουν αναστείλει τη δραστηριότητά τους στην πλατφόρμα, «go fuck yourself» και τους κατηγόρησε δημοσίως ότι τον «εκβιάζουν».

Μιλώντας σε συνέδριο, δύο εβδομάδες αφότου χαρακτήρισε μια αντισημιτική τοποθέτηση ως «την πραγματική αλήθεια» (για το οποίο ζήτησε συγγνώμη), ο Musk υποστήριξε ότι αν το X χρεοκοπήσει, το κοινό θα κατηγορήσει για το αποτέλεσμα τα μποϊκοτάζ των διαφημιζομένων.

Τα σχόλια του Musk τον έφεραν σε ακόμα μεγαλύτερη αντιπαράθεση με εταιρείες όπως η Disney,

η Apple και η Comcast, οι οποίες απέσυραν τη διαφήμιση από το X μετά την έκθεση της 16ης Νοεμβρίου από την αριστερή μη κερδοσκοπική οργάνωση Media Matters for America, η οποία έδειξε στιγμιότυπα οθόνης μεγάλων εμπορικών σημάτων που εμφανίζονταν δίπλα σε φιλοναζιστικές αναρτήσεις. Τότε ο Musk κατηγόρησε τη Media Matters για «δόλια επίθεση στην εταιρεία μας».

Η Ad Sales Chief του X, Linda Yaccarino, η οποία βρισκόταν στο ακροατήριο του DealBook Summit των New York Times, δημοσίευσε αργότερα στο X ότι ο Musk έδωσε μια «ειλικρινή συνέντευξη» και ότι «η κοινότητα του X είναι εδώ για να καλωσορίσει τους διαφημιζόμενους».

(Πηγή: Campaign)

Keywords
Τυχαία Θέματα