Ο όμιλος Inditex σε συμφωνία με την Piraeus Tower ΑΕ

Ο Πύργος του Πειραιά πρόκειται να υποδεχτεί ως anchor tenant την Inditex, η οποία διαθέτει στην Ελλάδα τις αλυσίδες Zara, Pull&Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho

και Zara Home.

Η συμφωνία αφορά στη μίσθωση καταστήματος συνολικής εκμισθούμενης επιφάνειας 5.850 τμ, που θα καταλαμβάνει χώρους από το ισόγειο έως και τον 2ο όροφο, για χρήση Zara και Zara Home. «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ο Πύργος Πειραιά πρόκειται να φιλοξενήσει έναν από τους κολοσσούς διανομής μόδας της εγχώριας αλλά και της παγκόσμιας αγοράς.

Η νέα αυτή άφιξη στον πρώτο πράσινο πιστοποιημένο ουρανοξύστη της χώρας θα λειτουργήσει ως πόλος έλξης για τον Πειραιά, ενισχύοντας την αγοραστική κίνηση της περιοχής και ενδυναμώνοντας την τοπική απασχόληση», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος των Piraeus Tower και Dimand, Δημήτρης Ανδριόπουλος.

Σημειώνεται ότι το ανακαινισμένο κτήριο των 34.600 τμ πρόκειται να πιστοποιηθεί με την ανώτατη πιστοποίηση Platinum, κατά το διεθνές σύστημα αειφόρου ανάπτυξης LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) αλλά και με την πιστοποίηση WELL (WELL Building Standard) που επικεντρώνεται στην υγεία, ευεξία και παραγωγικότητα των χρηστών του κτηρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα