Πάνω από 120 HR στελέχη στο «People Excellence Awards Gala» της KPMG

Το People Excellence Awards Gala της KPMG πραγματοποιήθηκε στις 3 Οκτωβρίου, στο Eleon Loft και αποτέλεσε σημείο συγκέντρωσης και ανάδειξης των κορυφαίων HR πρακτικών. Στην εκδήλωση, με κεντρικό μήνυμα «Where Best Practices Inspire Excellence», συμμετείχαν 120+ HR στελέχη.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, μεταξύ άλλων, πραγματοποιήθηκαν δύο πάνελ συζητήσεων κι ένα fireside chat. Στην ενότητα

HR Heads’ Choice, στην κατηγορία «Αξιοποίηση δεδομένων ανθρώπινου δυναμικού για τις αποφάσεις του αύριο» βραβεύτηκαν οι εταιρείες Eurobank, Helleniq Energy και Vodafone. Στην κατηγορία «Διαμόρφωση του “Ανθρώπινου Δυναμικού του αύριο”» βραβεύθηκαν οι Eurobank και Πλαίσιο.

Στην κατηγορία «Ανάπτυξη κουλτούρας διαφορετικότητας, ισότητας και συμπερίληψης» βραβεύθηκαν οι ΑΒ Βασιλόπουλος, Coca Cola Τρία Έψιλον και Eurobank. Τέλος, στην ενότητα CEOs’ Choice, στην κατηγορία «Αξιοποίηση δεδομένων ανθρώπινου δυναμικού για τις αποφάσεις του αύριο» ισοψήφησαν οι Eurobank και Helleniq Energy. Στην κατηγορία «Διαμόρφωση του “Ανθρώπινου Δυναμικού του αύριο”» βραβεύθηκε η Πλαίσιο, ενώ στην κατηγορία «Ανάπτυξη κουλτούρας διαφορετικότητας, ισότητας και συμπερίληψης» βραβεύθηκε η Coca Cola 3Ε.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πάνω, 120 HR, People Excellence Awards Gala, KPMG,pano, 120 HR, People Excellence Awards Gala, KPMG