Πολλαπλές δράσεις από το Giant Heart της Novibet για παιδιά και νέους

Στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητας της Novibet, Giant Heart κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, υλοποιήθηκαν μια σειρά από πρωτοβουλίες. Στην πρώτη δράση της περιόδου αυτής, το Giant Heart και ο πρεσβευτής του, ποδοσφαιριστής Γιάννης Κωνσταντέλιας, επισκέφτηκαν το Ορφανοτροφείο Βόλου, μοιράζοντας δώρα στα παιδιά, όπως ποδήλατα, laptops και tablets.

Επιπλέον,

σε συνεργασία με ποδοσφαιρικές ομάδες των οποίων η Novibet είναι μεγάλος χορηγός, ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Άρης επισκέφθηκαν το Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου και το Ελληνικό Παιδικό Χωριό Φιλύρου, αντιπροσωπεία της ΠΑΕ Πανσερραϊκός συμμετείχε στην εορταστική εκδήλωση του Ειδικού Σχολείου Σιδηροκάστρου και του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Βαμβακοφύτου, ενώ μέλη της ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών και εκπρόσωποι της Novibet, βρέθηκαν στο σπίτι της οργάνωσης «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο Μοσχάτο και της Ακαδημίας της ΠΑΕ στον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Η Φλόγα».

Παράλληλα, η Novibet κάλυψε για το 2024 την παροχή 1.500 ωρών θεραπευτικών συνεδριών για παιδιά που ωφελούνται από το «Χατζηπατέρειο» Κέντρο Αποκατάστασης και Στήριξης Παιδιού.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πολλαπλές, Giant Heart, Novibet,pollaples, Giant Heart, Novibet