Πραγματοποιήθηκε το συνέδριο δικτύου πωλήσεων της NN Hellas

Το ετήσιο συνέδριο του δικτύου πωλήσεων της NN Hellas, με κεντρικό μήνυμα «Μαζί… πιο δυνατοί από ποτέ!» πραγματοποιήθηκε στις 18 Μαΐου στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», στο οποίο οι συνεργάτες γιόρτασαν τις επιδόσεις του 2022 και έθεσαν νέους στόχους.

H Πρόεδρος ΔΣ και Διευθύνουσα Σύμβουλος της NN Hellas, Φιλίππα Μιχάλη, στην ομιλία της, ανέφερε: «Με το μέγεθος που πλέον έχουμε, μεγιστοποιείται και η ευθύνη μας απέναντι σε εκείνους που μας εμπιστεύονται τη

ζωή, την υγεία και την περιουσία τους, απέναντι στους ανθρώπους μας και τις οικογένειές μας, απέναντι στην κοινωνία και κυρίως απέναντι στους εαυτούς μας».

Ο Gabor Szegedi, Γενικός Οικονομικός Διευθυντής της NN Hellas, ανέφερε: «Με συνολική παραγωγή ασφαλίστρων 884 εκατ. ευρώ, γίναμε η τέταρτη σε μέγεθος εταιρεία του NN Group στην Ευρώπη. Δεν σκοπεύουμε να σταματήσουμε να μεγαλώνουμε, ο στόχος μας είναι να ξεπεράσουμε τις σημερινές επιδόσεις, φέρνοντας ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, γιατί φυσικά μαζί είμαστε πιο δυνατοί από ποτέ».

Keywords
Τυχαία Θέματα