Σε εξέλιξη το e-Commerce Conference

Στην επόμενη ημέρα του ηλεκτρονικού εμπορίου που θα έρθει μεταξύ άλλων και με το σχέδιο νόμου «Digital Services Act» που αναμένεται να ψηφιστεί την επόμενη εβδομάδα αναφέρθηκε στον χαιρετισμό του στο e-Commerce Conference ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου. Το συνέδριο βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη, στο Domotel Kastri, σε διοργάνωση της Boussias Events.

Το Digital Services Act αφορά στη θέσπιση μέτρων για την εφαρμογή του ευρωπαϊκού κανονισμού από τις λεγόμενες ενδιάμεσες υπηρεσίες όπως οι μηχανές αναζήτησης και τα online

marketplaces. Επιπλέον, στο πλαίσιο του συνεδρίου, η Μαρίνα Βασιλαρά, Global Communication Director της Apivita και Γενική Γραμματέας του GRECA, τόνισε πως υπάρχει περιθώριο ανάπτυξης στο ηλεκτρονικό εμπόριο με ενίσχυση της εξωστρέφειας, ενώ η Talia Wolt, Founder της Getuplift, αναφέρθηκε στο συναίσθημα που μπορεί να αυξήσει σημαντικά τις online πωλήσεις.

Τέλος, η Eden Bidani, Head of Strategy and Copy της Cape agency, εξήγησε πώς μπορούν τα agencies να αυξήσουν τις πωλήσεις χρησιμοποιώντας κείμενο των πελατών τους (voice of the customer), ενώ ο Θανάσης Καμέας, CEO και Founder της Plushost, τόνισε πως το μέλλον του e-commerce είναι φωτεινό και ελπιδοφόρο, αρκεί οι έμποροι να προσαρμοστούν γρήγορα στις αλλαγές. Αναλυτική κάλυψη του e-Commerce Conference θα δημοσιευθεί στο Marketing Week που κυκλοφορεί τη Δευτέρα 1η Απριλίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα