Skroutz: Δωρεάν υπηρεσία ανακύκλωσης ηλεκτρικών συσκευών

Το Skroutz προσφέρει δωρεάν την υπηρεσία ανακύκλωσης της παλιάς ηλεκτρικής συσκευής για όσους επιλέξουν να αγοράσουν τη νέα τους μέσω Skroutz. Η υπηρεσία παρέχεται σε συνεργασία με την Ανακύκλωση Συσκευών ΑΕ, το Συλλογικό Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης Αποβλήτων Ηλεκτρικού και Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού (ΑΗΗΕ), που είναι εγκεκριμένος φορέας από τον Ελληνικό

Οργανισμό Ανακύκλωσης.

Προς το παρόν, η υπηρεσία ανακύκλωσης είναι διαθέσιμη για την περιοχή της Αθήνας και της Πάτρας. Όσοι χρήστες θέλουν να κάνουν χρήση της υπηρεσίας, μπορούν να επιλέξουν το πεδίο «Ανακύκλωση» κατά το τελικό στάδιο αγοράς, χωρίς επιπλέον χρέωση.

Η υπηρεσία ανακύκλωσης είναι διαθέσιμη για τις εξής κατηγορίες: ψυγεία, κλιματιστικά, αφυγραντήρες, τηλεοράσεις, πλυντήρια ρούχων και πιάτων, κουζίνες και φούρνοι, ηλεκτρικοί θερμοσίφωνες, εστίες κουζίνας, στεγνωτήρια, πλυντήρια, απορροφητήρες, ηλεκτρικές σκούπες, φούρνοι μικροκυμάτων και φριτέζες.

Ο Μιχάλης Αυγουλής, Marketplace Operational Excellence Senior Manager Skroutz, δήλωσε: «Στόχος της υπηρεσίας ανακύκλωσης της παλιάς ηλεκτρικής συσκευής των καταναλωτών είναι να προσφέρουμε άψογη αγοραστική εμπειρία στους καταναλωτές που επιλέγουν το Skroutz για να αγοράσουν την επόμενη συσκευή τους».

Keywords
Τυχαία Θέματα