Στη Νο1 θέση το δίκτυο Cosmote

Δύο ακόμη διακρίσεις απέσπασε το δίκτυο κινητής της Cosmote, που ξεχώρισε και φέτος για την ταχύτητα, την αξιοπιστία και την ποιότητα των υπηρεσιών του. Η Cosmote ανακηρύχθηκε «το πιο γρήγορο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα» για 7η συνεχόμενη χρονιά, σύμφωνα με το Speedtest της Ookla, της πρώτης, όπως επισημαίνεται, εταιρείας παγκοσμίως για μετρήσεις mobile internet.

Παράλληλα, έλαβε

την πιστοποίηση «Best in Test» για 9η συνεχόμενη φορά για τις υπηρεσίες mobile internet και φωνής, από την εταιρεία μετρήσεων τηλεπικοινωνιακών δικτύων, Umlaut, πλέον τμήμα της Accenture.

«Οι διακρίσεις αυτές επιβεβαιώνουν την τεχνολογική μας υπεροχή και την ποιότητα του δικτύου μας. Χάρη στις συνεχείς επενδύσεις μας για την επέκταση και αναβάθμιση των υποδομών μας, αλλά και την αφοσίωση των τεχνικών μας, προσφέρουμε στους πελάτες μας υψηλού επιπέδου συνδεσιμότητα, όπου κι αν βρίσκονται, και ολοκληρωμένες υπηρεσίες που καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες τους. Θα συνεχίσουμε να σχεδιάζουμε και να υλοποιούμε δίκτυα για τις επόμενες δεκαετίες, που βελτιώνουν την καθημερινότητα των πελατών μας και κάνουν τον κόσμο μας καλύτερο», δήλωσε ο Executive Director Network Development & Operations, Γιώργος Τσώνης.

Keywords
Τυχαία Θέματα