Το φυσικό μεταλλικό νερό Ιόλη Χορηγός του Rally Acropolis 2023

Το φυσικό μεταλλικό νερό Ιόλη της Ιόλη Πηγή ΑΕ δίνει το «παρών» στο φετινό Rally Acropolis που θα διεξαχθεί στη χώρα μας από τις 8 έως τις 11 Σεπτεμβρίου. Συγκεκριμένα, το φυσικό μεταλλικό νερό Ιόλη επιλέχθηκε από την αντίστοιχη επιτροπή του Υπουργείου Αθλητισμού, ως το επίσημο εμφιαλωμένο νερό του φετινού Rally Acropolis, που φέτος συμπληρώνει 70 χρόνια στη διεθνή αθλητική σκηνή.

Για τις ανάγκες της διοργάνωσης,

αλλά και για την προβολή της Ιόλη Πηγή δημιουργήθηκαν από κοινού με την επιτροπή του Υπουργείου Αθλητισμού, δύο ειδικές εκδόσεις ετικετών για δύο υφιστάμενα προϊόντα της Ιόλη Πηγή:

1. Φυσικό Μεταλλικό Νερό Ιόλη εμφιαλωμένο σε φιάλη PET 500ml, 2. Φυσικό Μεταλλικό Νερό με προσθήκη Διοξειδίου του Άνθρακα Ιόλη Fizzy εμφιαλωμένο σε γυάλινη φιάλη 330ml. Ταυτόχρονα, το φυσικό μεταλλικό νερό Ιόλη θα βρίσκεται στα σημεία εξυπηρέτησης στην υπερειδική διαδρομή της Αθήνας καθώς επίσης και στις ειδικές διαδρομές στη Λαμία και στο Λουτράκι, σε ειδικά branded ψυγεία. Σημειώνεται πως οι επετειακές ετικέτες θα είναι διαθέσιμες σε όλα τα κανάλια διανομής της (λιανική και χονδρική) μέχρι το τέλος του 2023.

Keywords
Τυχαία Θέματα