Στον «αέρα» η πρώτη καμπάνια Coffee Berry και Brands & Brains

Στα Coffee Berry γνωρίζουν την ανυπομονησία γι’ «αυτήν την πρώτη γουλιά» καφέ κάθε πρωί. Γνωρίζουν πόσο χαίρονται οι άνθρωποι να περνούν το πρωινό τους με πρόσωπα αγαπημένα. Και είναι σίγουροι ότι όταν έχουν meeting στο γραφείο θέλουν να γίνει λίγο πιο… ενδιαφέρον.

Γι’ αυτό, φροντίζουν όλες αυτές οι στιγμές να γίνουν καλύτερες με τον καφέ αλλά και τις γλυκές και αλμυρές επιλογές που διαθέτουν. Πάνω σε αυτό το insight βασίστηκε το concept της καμπάνιας που δημιούργησε για λογαριασμό των Coffee Berry, η Brands & Brains, σε παραγωγή που ανέλαβε η

Parasol με σκηνοθέτη τον Στάθη Μουρδουκούτα.

Η καμπάνια περιλαμβάνει τρία τηλεοπτικά σποτ, «τόσο μικρά, απολαυστικά και feel-good, όσο ένα “σφηνάκι” εσπρέσο από τα Coffee Berry», όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση. Η επικοινωνία θα «τρέξει» στην τηλεόραση και σε digital περιβάλλον (YouTube, Facebook, Instagram, TikTok, programmatic, web TV, search).

Στην τηλεόραση θα «τρέξει» έως τα μέσα Νοεμβρίου, για το 1ο burst, ενώ στα υπόλοιπα Μέσα θα συνεχιστεί. Θα προσαρμοστεί ανάλογα την περίοδο των Χριστουγέννων.

Keywords
Τυχαία Θέματα