Σύμφωνο συνεργασίας Μοτοδυναμικής & ΟΠΑ

Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΟΠΑ) και η Μοτοδυναμική υπέγραψαν, την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου, σύμφωνο συνεργασίας με στόχο τη διασύνδεση της ακαδημαϊκής κοινότητας με το επιχειρηματικό περιβάλλον.

Η υπογραφή της συνεργασίας πραγματοποιήθηκε από τον Πρύτανη του ΟΠΑ Καθηγητή Δημήτρη Μπουραντώνη και τον CEO της Μοτοδυναμική, Πάρη Κυριακόπουλο. Στόχος της συνεργασίας είναι η ισχυροποίηση της σχέσης μεταξύ της επιχειρηματικής και ακαδημαϊκής

κοινότητας με σκοπό την ανάπτυξη κοινών πρωτοβουλιών για τη στήριξη των επιχειρήσεων, την καινοτομία, και την ενίσχυση της έρευνας και της διασύνδεσης των φοιτητριών/ φοιτητών και αποφοίτων του ΟΠΑ με την αγορά εργασίας, αλλά και την προσφορά στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε ένα κοινό σχέδιο δράσης, το οποίο περιλαμβάνει τους πυλώνες: «Διασύνδεση με τις Επιχειρήσεις», «Διασύνδεση με την Κοινότητα», «Διασύνδεση με την Έρευνα», «Αναβάθμιση δεξιοτήτων», «Υποτροφίες σε φοιτήτριες/φοιτητές», «Κοινωνική Ευθύνη & Προσφορά», «Κάλυψη αναγκών μετακίνησης», «AuebCasts».

Keywords
Τυχαία Θέματα