Τα Public επενδύουν 10 εκατ. ευρώ σε νέα «Public + home»

Τα Public σχεδιάζουν τη δημιουργία 10 νέων καταστημάτων «Public + home» μέσα στα επόμενα τρία χρόνια. Με μια στρατηγική επένδυση, 10 εκατ. ευρώ, τα Public επενδύουν και επεκτείνουν το δίκτυο φυσικών καταστημάτων, όπου φιλοξενούν τη διευρυμένη γκάμα υπηρεσιών και προϊόντων τεχνολογίας, μικρών και μεγάλων οικιακών συσκευών, αλλά και τηλεοράσεων και ειδών ψυχαγωγίας, προκειμένου να προσφέρουν ακόμη περισσότερες επιλογές στους καταναλωτές.

Στο

πλάνο της επένδυσης για το 2024 εντάσσεται και η πλήρης ανακαίνιση τριών Public, που θα αναβαθμιστούν σε «Public + home». Ειδικότερα, μέχρι το τέλος της χρονιάς, τα καταστήματα Public σε Ιωάννινα, Πειραιά και Ρόδο, θα αναβαθμιστούν σε «Public + home».

Ταυτόχρονα, τα Public βρίσκονται σε αναζήτηση νέων σημείων τα οποία μπορούν να φιλοξενήσουν την εμπειρία «Public + home», σε όλη τη χώρα. Συγκεκριμένα, το Public Group εξετάζει ήδη τις περιοχές της Κρήτης, της Πελοποννήσου, καθώς και περιοχές στην Αττική, προκειμένου να ανακαλύψει τα κατάλληλα σημεία και να επενδύσει στη δημιουργία νέων μεγάλων καταστημάτων.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Public,Public +