Τηλεοπτική καμπάνια για τα 70 χρόνια Tsakiris Chips

Τα Tsakiris Chips γιορτάζουν φέτος τα 70 χρόνια τους και λανσάρουν νέα, επετειακή τηλεοπτική καμπάνια. Με την «υπογραφή» της 4WiseMonkeys, η καμπάνια έρχεται να υπενθυμίσει ότι από το 1954 μέχρι και σήμερα παραμένουν «Αυθεντικά δικά μας» για να κάνουν την κάθε στιγμή πιο «νόστιμη», πιο έντονη και πιο διασκεδαστική.

Η καμπάνια των Tsakiris Chips μας ταξιδεύει πίσω στον χρόνο, θυμίζοντάς μας ότι οι ρίζες μας είναι η κληρονομιά μας, είναι αυτές που μας ενώνουν και

μας κάνουν μοναδικούς μέσα από τις πιο αυθεντικές στιγμές μας.

Έτσι, και τα Tsakiris Chips, εδώ και 70 χρόνια, με βαθιές ρίζες στην καθημερινότητα και τις καρδιές των Ελλήνων καταναλωτών, είναι πάντα εκεί – «αυθεντικά δικά μας» – να μας κρατούν συντροφιά στις πιο όμορφες στιγμές. Την παραγωγή επιμελήθηκε η Stefi Productions. Όσον αφορά στην ιστορία τους, τα Tsakiris Chips ξεκίνησαν από την πρώτη μονάδα παραγωγής τους που στήθηκε από τον δημιουργό τους σε σπίτι, συστήνοντας τα πατατάκια στους Έλληνες για πρώτη φορά. Έκτοτε, η ζήτηση μεγάλωνε, με την παραγωγή να μεταφέρεται στο Γκάζι.

Το 1971 παράγονται τα Tsakiris Sticks. Η παραγωγή συνέχισε να εκσυγχρονίζεται και το 1997 μεταφέρθηκε στο εργοστάσιο στην Αταλάντη, όπου τα Tsakiris Chips παράγονται μέχρι και σήμερα. Το 2004 εντάχθηκαν στο 24/7 χαρτοφυλάκιο της Coca-Cola Τρία Έψιλον.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τηλεοπτική, Tsakiris Chips,tileoptiki, Tsakiris Chips