Το HoReCa Empowered της Coca-Cola 3Ε στο Ηράκλειο Κρήτης

Στο Ηράκλειο Κρήτης θα βρεθεί το πρόγραμμα ενίσχυσης της απασχολησιμότητας του ιδιωτικού τομέα HoReCa Empowered της Coca-Cola Τρία Έψιλον, από τις 29 έως και τις 31 Μαρτίου. Θα πραγματοποιηθούν δωρεάν εκπαιδεύσεις, ομιλίες, workshops και masterclasses από στελέχη και εισηγητές της αγοράς πάνω σε δεξιότητες του κλάδου.

Το training θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Lyttos Beach, με στρατηγικούς συνεργάτες το Kariera.gr και τη Workathlon, στελέχη της αγοράς και ambassadors της Coca-Cola Τρία Έψιλον

σε ρόλο εκπαιδευτών.

Οι συμμετέχοντες θα εξελιχθούν σε δεξιότητες όπως: Τεχνικές barista & bartending, Mixability, Διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, Customer service excellence, Upselling-cross selling & social media, Customer loyalty, Pairing gastronomy, Sustainability & zero waste τεχνικές, Menu engineering, PnL, Food hygiene κ.ά. Επιπλέον, θα παρουσιαστούν και τα αποτελέσματα έρευνας της εταιρείας με αντικείμενο τη συμπεριφορά και τις συνήθειες των τουριστών και των Ελλήνων που επιλέγουν την Ελλάδα για τις διακοπές τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα