Το Instacar εξαγοράζει την Kineo

Η πλήρως ψηφιακή υπηρεσία μίσθωσης οχημάτων στην Ελλάδα Instacar προχωρά στην εξαγορά της συνδρομητικής υπηρεσίας μίσθωσης για ηλεκτρικά ποδήλατα και πατίνια Kineo, με στόχο τη διεύρυνση της αγοράς τις μικροκινητικότητας στην Ελλάδα.

Στο πλαίσιο αυτό, η Kineo θα αξιοποιήσει την τεχνολογία, το δίκτυο και τους πόρους του Instacar. Για το Instacar, η εξαγορά της Kineo, εντάσσεται στη στρατηγική της εταιρείας

για επένδυση στη μικροκινητικότητα και στους «πράσινους» τρόπους μετακίνησης, τα οποία στοχεύει να ενδυναμώσει στην ελληνική αγορά, τόσο ως τάσεις όσο και ως υπηρεσίες.

Η Kineo θα εξακολουθήσει να λειτουργεί ως ανεξάρτητη μονάδα εντός του ομίλου Instacar, διατηρώντας την υφιστάμενη ομάδα και στρατηγική της. «Είμαστε εντυπωσιασμένοι από την ομάδα της Kineo και το πάθος της για τις μετακινήσεις», σημείωσε ο Αντώνης Σαμοθράκης, συν-Ιδρυτής και CEO του Instacar. «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ενώνουμε τις δυνάμεις μας με το Instacar, μια εταιρεία με την οποία μοιραζόμαστε κοινές αξίες όπως η πελατοκεντρική προσέγγιση, η λειτουργική αριστεία και η οικονομική βιωσιμότητα», υπογράμμισε ο Αδάμ Μαρκάκης, CEO και Ιδρυτής της Kineo.

Keywords
Τυχαία Θέματα