Το Άσυλο Ανιάτων και το Μητροπολιτικό Κολλέγιο υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας

Μνημόνιο Συνεργασίας υπεγράφη μεταξύ του Ασύλου Ανιάτων και του Μητροπολιτικού Κολλεγίου με στόχο τη λειτουργία του νέου προγράμματος πρακτικής άσκησης των φοιτητών του Κολλεγίου στο Άσυλο Ανιάτων και το Ίδρυμα Περιθάλψεως Χρονίως Πασχόντων.

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει τη λειτουργία του τον Σεπτέμβριο 2023 και θα υλοποιείται κάθε χρόνο, προσφέροντας τη δυνατότητα πρακτικής άσκησης σε 20 φοιτητές ετησίως.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης απευθύνεται στους φοιτητές των προγραμμάτων BSc (Hons) Physiotherapy, BSc (Hons) Occupational Therapy, BSc (Hons)

Speech & Language Therapy, BSc (Hons) Podiatry, BSc (Hons) Dietetics, BSc (Hons) Nursing και BSc (Hons) Psychology που υλοποιεί στην Ελλάδα το Μητροπολιτικό Κολλέγιο σε συνεργασία με το Queen Margaret University και το University of East London.

Ο Κοσμήτορας της Σχολής Υγείας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, Δρ. Παναγιώτης Σιαπέρας δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από αυτή τη συνεργασία, καθώς οι φοιτητές της Σχολής Υγείας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου θα αποκτήσουν πολύτιμη κλινική εμπειρία από το ιστορικό Ίδρυμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα