Το διεθνές βραβείο συσκευασίας για την Όλυμπος

Ένα βραβείο, που το συνοδεύει το κύρος του Παγκόσμιου Οργανισμού Συσκευασίας (WPO), κατέκτησε η ελληνική γαλακτοβιομηχανία Όλυμπος, στη Γερμανία. Πρόκειται για βράβευση στον διαγωνισμό Packaging Awards WorldStar 2023, θεσμό που ανάγεται στο 1970.

Η Όλυμπος είναι η μοναδική, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, ελληνική εταιρεία, που διακρίθηκε μεταξύ υποψηφιοτήτων από 41 χώρες, οι οποίες συγκέντρωσαν 488 συμμετοχές.

Η Όλυμπος, έχοντας κερδίσει χρυσό

βραβείο στα ελληνικά Packaging Awards το 2022, κατοχύρωσε το δικαίωμα συμμετοχής στα Worldstar Awards, όπου αξιολογήθηκε από 45 κριτές. Τα χαρακτηριστικά της συσκευασίας της Όλυμπος που οδήγησαν στη διάκριση είναι η χρήση 30% ανακυκλωμένου πλαστικού (rPET), η χρήση μη αποσπώμενου πώματος και η συμπιέσιμη φιάλη για μείωση όγκου απορριμμάτων.

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε προ ημερών στο Congress Center του Dusseldorf, κατά τη διάρκεια της έκθεσης Interpack – Processing and Packaging, που διεξάγεται κάθε τρία χρόνια στη γερμανική πόλη, στον επιβλητικό εκθεσιακό χώρο Messe.

Keywords
Τυχαία Θέματα