Βιώσιμες πρακτικές της Polyplast LTD για ένα «πράσινο» μέλλον

Η Polyplast LTD, αντιλαμβανόμενη τους κινδύνους της κλιματικής αλλαγής και αναγνωρίζοντας τις ευκαιρίες στις φιλικές προς το περιβάλλον μεθόδους παραγωγής, εφαρμόζει ένα σύνολο ενεργειών προς αυτήν την κατεύθυνση. Η εταιρεία διαθέτει την πιστοποίηση «OK Compost Industrial», η οποία εγγυάται τη βιοαποικοδομήσιμη φύση προϊόντων της σε βιομηχανική μονάδα κομποστοποίησης, γεγονός που ενισχύει τον καινοτόμο χαρακτήρα της.

Με τη συλλογή και ανακύκλωση υλικών, επιτυγχάνεται η ελαχιστοποίηση των

αποβλήτων μέσω επανακύκλωσης και επαναχρησιμοποίησης. Για την ελαχιστοποίηση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων, η Polyplast LTD συνεργάζεται με τον Δήμο και πιστοποιημένες ιδιωτικές εταιρείες για την ορθή διαχείριση των παραγόμενων αποβλήτων.

Επιπλέον, η Polyplast LTD έχει προχωρήσει στην εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων net metering υψηλών προδιαγραφών, μειώνοντας την κατανάλωση ρεύματος, και συντηρώντας, ταυτόχρονα, τη δυνατότητα διατήρησης χαμηλών τιμών στα προϊόντα της. Χάρη σε αυτές τις πρωτοβουλίες, η εταιρεία εδραιώνεται ως πρωτοπόρος στον τομέα παραγωγής πλαστικών και συμβάλλει στην ανάπτυξη της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης.

Keywords
Τυχαία Θέματα