Στην Cambo o Φούρνος Βενέτη μετά από spec

O Φούρνος Βενέτη ανέθεσε στην Cambo τον διαφημιστικό του λογαριασμό, μετά από spec. Στο πλαίσιο της συνεργασίας, δημιουργήθηκε εταιρικό σποτ, με αφορμή τη συμπλήρωση 75 χρόνων από το άνοιγμα του πρώτου φούρνου Βενέτη, που επικοινωνεί τις αξίες του brand και την παρουσία των ποιοτικών προϊόντων του στη σύγχρονη ζωή διαφορετικών γενιών Ελλήνων.

Η αγάπη, οι οικογενειακοί δεσμοί, τα τραπέζια, οι γιορτές, οι μικρές και μεγάλες στιγμές μας, όλα συνδέονται λυρικά σε μια ταινία που υμνεί τον σεβασμό στην παράδοση και την επιμονή στις αξίες που καθόρισαν το

brand από τη γέννησή του, το 1948.

Η συνέχεια της ιστορικότητας, η επιμονή στην ποιότητα, ο σεβασμός προς τον καταναλωτή, η παράδοση της τέχνης του αρτοποιού, το πάθος για ποιοτική διατροφή, είναι οι αξίες που πρεσβεύει το brand και αντανακλώνται σε κάθε σκηνή της ταινίας. Ο Πέτρος Λαγούτης, ως νέος ambassador του brand, κάνει την εμφάνισή του στο τέλος της ταινίας για να επισφραγίσει τη φιλοσοφία του Βενέτη ότι τελικά «εξέλιξη είναι μένεις πιστός στην παράδοση» και μπαίνοντας στο κατάστημα να αφήσει μια υπόσχεση για την απολαυστική συνέχεια.

Τη σκηνοθεσία «υπογράφει» ο Μιχάλης Μπέκος, ενώ την παραγωγή ανέλαβε η Takes2. Επιπλέον, στον «αέρα» βρίσκεται μικρότερο σποτ για την Καθαρά Δευτέρα και τη Σαρακοστή. Η καμπάνια «τρέχει» σε TV, SoMe και ΥouΤube.

Keywords
Τυχαία Θέματα