Huawei: Νέο πεδίο παγκόσμιας ανάπτυξης

Η Huawei διoργάνωσε με επιτυχία, για πρώτη φορά στη χώρα μας την ημερίδα EBD (Enterprise Business Department) Partner Conference.


Βασικό αντικείμενο της ημερίδας ήταν η ενημέρωση των συνεργατών της εταιρείας, σχετικά με τη στρατηγική που ακολουθεί στην ενίσχυση και την ανάπτυξη του δικτύου της για την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων και υπηρεσιών προς τους μεγάλους οργανισμούς και επιχειρήσεις του ιδιωτικού και ευρύτερου δημοσίου

τομέα.


Παράλληλα, στελέχη της εταιρείας παρουσίασαν προϊόντα routers, videoconference, servers κ.α καθώς και λύσεις για την ανάπτυξη εταιρικών δικτύων, για ενοποιημένη επικοινωνία, Cloud Computing, Data Centers κλπ.


Το δίκτυο συνεργατών της Huawei παγκοσμίως αποτελείται πλέον, από δύο κατηγορίες συνεργατών:
- Μεταπωλητές 1ου επιπέδου (Tier-1): Διανομείς και συνεργάτες προστιθέμενης αξίας (value-added partners – VAPs) οι οποίοι προμηθεύονται εξοπλισμό απευθείας από τη Huawei και λαμβάνουν απευθείας την ανάλογη υποστήριξη από την εταιρεία προσθέτοντας τη δική τους υπεραξία στην κάλυψη των αναγκών της αγορά.


- Μεταπωλητές 2ου επιπέδου (Tier-2): «χρυσοί» και «αργυροί» συνεργάτες, με ισχυρή παρουσία στον κλάδο και δυνατότητες περαιτέρω ανάπτυξης της τοπικής αγοράς.


Η εταιρεία παγκοσμίως παρουσιάζει ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης 25% και στόχος της είναι τα επόμενα πέντε χρόνια ο τζίρος του τμήματος εταιρικών λύσεων να ξεπεράσει τα 15 δισ. δολάρια με την παροχή καινοτόμων προϊόντων και λύσεων. Το δίκτυο συνεργατών αποτελεί σημαντική προτεραιότητα της καθώς συμβάλλει σημαντικά στο “χτίσιμο” της εικόνας της, στη βέλτιστη κάλυψη των αναγκών της αγοράς και στην παροχή υπηρεσιών και λύσεων υψηλής προστιθέμενης αξίας με την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών. Το δίκτυο συνεργατών απαρτίζεται παγκοσμίως από 200 άμεσους συνεργάτες/ πρώτου επιπέδου, 2000 έμμεσους συνεργάτες/δεύτερου επιπέδου και 5000 πιστοποιημένους μηχανικούς στην περιοχή της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης και της Σκανδιναβίας όπου η εταιρεία δραστηριοποιείται.


Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Huawei στην Ελλάδα, Dr. Yang Weijun, δήλωσε σχετικά: «Είναι πάρα πολύ σημαντικό για εμάς να μπορούμε να ερχόμαστε σε άμεση επαφή με τους συνεργάτες μας, προκειμένου να μπορέσουμε όχι μόνο να τους ενημερώσουμε για τις τελευταίες τεχνολογικές λύσεις που προσφέρει η Huawei, αλλά και να κατανοήσουμε καλύτερα τις ανάγκες τους και να χτίσουμε ισχυρές σχέσεις. Μόνο μέσα από αυτή τη στρατηγική θα μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις προκλήσεις που πρόκειται να προκύψουν στο μέλλον, και να προωθήσουμε την υγιή ανάπτυξη του κλάδου της πληροφορικής και των τεχνολογιών επικοινωνίας.»


Keywords
Τυχαία Θέματα