Πιστοποίηση για το Σύστημα Διοίκησης Επιχειρησιακής Συνέχειας της COSMOTE

Πιστοποίηση για το Σύστημα Διοίκησης Επιχειρησιακής Συνέχειας (BCMS) που έχει αναπτύξει έλαβε η COSMOTE από το British Standards Institution (BSI).

Η πιστοποίηση αυτή αφορά στο σύνολο των διαδικασιών και λειτουργιών που έχει αναπτύξει η COSMOTE στο πλαίσιο του Συστήματος Διοίκησης Επιχειρησιακής Συνέχειας, με στόχο να θωρακίσει τη λειτουργία της απέναντι σε πιθανούς κινδύνους και να διασφαλίσει

την ομαλή και αδιάλειπτη παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στους πελάτες της.


H COSMOTE αποτελεί την πρώτη εταιρεία στον κλάδο της στην Ελλάδα που πιστοποιείται από τον κορυφαίο οργανισμό σχεδιασμού και ανάπτυξης προτύπων, μεταξύ των οποίων και το ίδιο το British Standard 25999.


«Εκ μέρους του British Standards Institution ήταν χαρά μας να συνεργαστούμε με την COSMOTE. Η πιστοποίηση κατά το πρότυπο BS 25999 είναι σημαντικό επίτευγμα και αποδεικνύει τη δέσμευση τόσο των εργαζομένων όσο και της διοικητικής ομάδας της COSMOTE για την απρόσκοπτη παροχή υπηρεσιών στους πελάτες και τους εταίρους της», ανέφερε η κα. Lorna Anderson, Global BS25999 Scheme Manager & Business Continuity Technical Expert στο BSI Management Systems.


Η διαδικασία πιστοποίησης της εταιρείας διήρκησε συνολικά επτά μήνες. Σε αυτή συμμετείχαν 400 εργαζόμενοι από όλες τις λειτουργικές μονάδες της COSMOTE.

Keywords
Τυχαία Θέματα