Means for iPhone and iPod Touch [Greek devs promo]

Στα πλαίσια του “Greek iPhone devs promo” σας παρουσιάζουμε την εφαρμογή Means της Worbb:

Η λέξη Means ετυμολογικά, μεταξύ άλλων, σημαίνει “περιουσιακά στοιχεία” και η εφαρμογή εστιάζει σε αυτό, ένα μέσο με το οποίο να μπορείς να διατηρείς σημειώσεις ή προσωπικά στοιχεία στην iPhone ή iPod Touch συσκευή.

Πράγματα

ή πληροφορίες όπως ο ΑΔΤ, ΑΜΚΑ, οι αριθμοί κυκλοφορίας-πλαισίου ή κινητήρα, τα password protected αρχεία μας, SIM PIN ή PIN κάρτας, αριθμός πελάτη σε ΔΕΚΟ ή λοιπές υπηρεσίες είναι μερικά από αυτά που χρειαζόμαστε αλλά συχνά ξεχνάμε ή τα σημειώνουμε σε χαρτάκια, λογαριασμούς και τετράδια.

Φτιαγμένο με πολύ προσοχή στη λεπτομέρεια, χρησιμοποιώντας features του iOS5 όπως Automatic Reference Counting και LLVM compiler αλλά και Core Data για διάφανη και ασφαλή αποθήκευση δεδομένων φιλοδοξεί να γίνει αντικαταστάτης του Notes και ακριβών εφαρμογών αποθήκευσης κωδικών ή σημειώσεων.

Η εφαρμογή δεν εκμεταλλεύεται κανένα είδος προσωπικής πληροφορίας συσκευής και περιεχομένου (π.χ. UDID, location services, στοιχεία) για κανένα λόγο και δεν έχει καμία λειτουργία αποθήκευσης δεδομένων σε cloud ή backup υπηρεσίες.

Η πιο πρόσφατη έκδοση 1.2 υποστηρίζει καταγραφή, επεξεργασία και διαγραφή Means & Groups τα οποία μπορούν να συνδέονται μεταξύ τους ούτως ώστε να μπορεί να υπάρξει ομαδοποίηση και κατηγοριοποίηση της πληροφορίας. Επιπρόθετα έχει υλοποιηθεί λειτουργικότητα για χρήση προσωπικού passcode το οποίο για επιπλέον ασφάλεια αποθηκεύεται στο keychain του iPhone/iPod Touch αντί για την ίδια την εφαρμογή.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη προς 1,59€: iTunes link.

Περισσότερες πληροφορίες και συζήτηση γύρω από την εφαρμογή στο forum

iPhone Hellas - Νέο iPad iPhone 4S iPod Touch NewsMeans for iPhone and iPod Touch [Greek devs promo]

Keywords
Τυχαία Θέματα