Κέρδισε χρήματα απ’ τις φωτογραφίες σου στο Instagram με το Instaprint

Πούλησε φωτογραφίες σε μορφή αφίσας, καμβά, κάρτας κ.α.

Στις μέρες μας πιστεύουμε πως είναι καλό να εκμεταλλεύεσαι κάθε ευκαιρία που σου δίνει τη δυνατότητα να κερδίσεις επιπλέον χρήματα. Το Instaprint για παράδειγμα είναι πια πλατφόρμα που φτιάχτηκε για τα πενήντα (και βάλε) εκατομμύρια χρήστες του Instagram και αποτελεί τον ιδανικό χώρο στο web για να πουλήσουν τις φωτογραφίες τους.

Η εταιρεία

έχει έδρα το Los Angeles και το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της είναι πως επιτρέπει στους χρήστες του Instagram να ορίσουν οι ίδιοι τις τιμές των φωτογραφιών τους. Αν πιστεύεις δηλαδή ότι μια φωτογραφία σου είναι τόσο καλή που μπορεί κάποιος αγοραστής να πληρώσει $25 για μια εκτύπωση 10”x10” ή $50 για μια εκτύπωση 20”x20”, δεν έχεις παρά να ορίσεις τις συγκεκριμένες τιμές. Στην περίπτωση που βρεθεί αγοραστής, κερδίζεις ολόκληρο το ποσό που όρισες –και κάθε 15 του μήνα, θα λαμβάνεις μέσω PayPal την πληρωμή σου για τις πωλήσεις του προηγούμενου μήνα.

Αν είσαι χρήστης του δημοφιλέστατου "φωτογραφικού" social network, το μόνο που χρειάζεται είναι να επισκεφθείς το www.instaprint.com και να κάνεις log-in με τα στοιχεία του λογαριασμού σου στο Instagram. Στη συνέχεια μπορείς να δημιουργήσεις το προσωπικό σου portfolio φωτογραφιών και να ορίσεις τις τιμές σου. Ο πελάτης πληρώνει στο Instaprint το κόστος που εσύ έχεις ορίσει, συν το βασικό κόστος για τα υλικά του Instaprint. Για παράδειγμα αν το βασικό κόστος εκτύπωσης ενός καμβά 10”x10” είναι $25 και εσύ ζητάς για τη φωτογραφία σου $10, η τελική τιμή για τον πελάτη θα είναι $35. Το Instaprints αναλαμβάνει την εκτύπωση και όλα τα διαδικαστικά για την παραλαβή της φωτογραφίας απ’ τον πελάτη στο φορμά που επέλεξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα