Το iPad 5 θα είναι λεπτότερο και ελαφρύτερο χρησιμοποιώντας την τεχνολογία οθόνης του iPad mini (;)


Γνωρίζουμε ήδη ότι το επόμενο iPad πέμπτης γενιάς θα είναι λεπτότερο και ελαφρύτερο από το τωρινό μέσα από μια σειρά αξιόπιστων πληροφοριών των τελευταίων βδομάδων. Οι Digitimes ισχυρίζονται ότι έχουν περισσότερες λεπτομέρειες υποστηρίζοντας ότι το iPad 5 θα δανειστεί την G/F2 (DITO) thin-film τεχνολογία αφής για την οθόνη που χρησιμοποιείται ήδη στο iPad mini.

«Η παραγωγική αλυσίδα για το επόμενης

γενιάς 9.7-inch iPad θα είναι παρόμοια με αυτή του iPad mini με την ιαπωνική Nitto να προμηθεύει τα thin-film υλικά και την Nissha Printing τα modules αφής. Η ταϊβανέζικη TPK θα είναι υπεύθυνη για την ελασματοποίηση ενώ LG και Sharp θα προμηθεύσουν τα panels», αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Οι Digitimes σημειώνουν ότι η DITO thin-film τεχνολογία ήταν υπεύθυνη για τα προβλήματα παραγωγής του iPad mini, τα οποία τώρα, όμως, έχουν επιλυθεί.

[via MacRumors]

Το iPad 5 θα είναι λεπτότερο και ελαφρύτερο χρησιμοποιώντας την τεχνολογία οθόνης του iPad mini (;)

Σχετικά άρθρα:

Λεπτότερο και ελαφρύτερο iPad 5 τον Μάρτιο του 2013 (;)Λεπτότερο iPad 5 και iPad mini με Retina οθόνη τον Οκτώβριο, iPhone 5S με κάμερα 12MP τον Ιούλιο (;)To επόμενο iPad mini θα διαθέτει Retina οθόνη (;)
Keywords
Τυχαία Θέματα