F1: Παράταση μιας εβδομάδας έδωσε ο Εκλεστοουν στο Οστιν

Η προθεσμία που είχε θέσει ο Μπέρνι Εκλεστοουν στους διοργανωτές του GP ΗΠΑ, ώστε να λύσουν τις μεταξύ τους διαφορές και να σώσουν τον αγώνα για του χρόνου, έληξε την Τετάρτη (30/11), όμως ο ισχυρός άνδρας της F1 αποφάσισε να τους δώσει παράταση μιας ακόμη εβδομάδας.

"Η προθεσμία πέρασε, αλλά προσπαθούμε ακόμα να το κάνουμε να συμβεί", δήλωσε ο Εκλεστοουν στο Associated Press.

"Πρέπει

να βρουν τα χρήματα και ένα στυλό όσο πιο σύντομα γίνεται. Το ξέρουν πολύ καλά αυτό. Οι προθεσμίες είναι πολύ άσχημο πράγμα, γιατί οι άνθρωποι πάντα πηγαίνουν μέχρι τη λήξη της προθεσμίας.

"Αλλά αν δεν έχουν πέσει οι υπογραφές πριν από τη συνεδρίαση του Παγκόσμιου Συμβουλίου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού, τότε δεν μπορεί να συμβεί".

Το Οστιν δεν έχει υπογράψει ακόμα το συμβόλαιό του με την F1, λόγω της διαμάχης μεταξύ των διοργανωτών όσον αφορά τη χρηματοδότηση του έργου κατασκευής της πίστας, το οποίο έχει παγώσει εδώ και λίγο καιρό.

"Δυσκολεύονται να ξεκαθαρίσουν τα οικονομικά θέματα, αυτό είναι το πρόβλημα", πρόσθεσε ο Εκλεστοουν. "Προσπαθούν να το κάνουν, γιατί θέλουν να γίνει αγώνας. Εγώ θα ήθελα να δω τον αγώνα να λαμβάνει χώρα, παρά όχι".

Keywords
Τυχαία Θέματα