Κωστούλας: Με οδηγό τον κόσμο και τον Τσιώλη

Ο Θανάσης Κωστούλας παραχώρησε συνέντευξη και έπλεξε το εγκώμιο τού Σάκη Τσιώλη τονίζοντας την αλλαγή στα αποδυτήρια της ομάδας μετά τον ερχομό του έλληνα προπονητή. Ο έλληνας στόπερ αναφέρθηκε στον κόσμο του Αστέρα και την ώθηση την οποία έχει δώσει στην ομάδα, όπως δείχνουν και τα εντός έδρας παιχνίδια στα οποία είναι αήττητος (2-3-0). Στάθηκε επίσης και στην μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού, λέγοντας ότι " πρέπει να το δούμε απλά σαν μια νίκη που μας δίνει τρεις βαθμούς ".

Πιστεύεις ότι ο Σάκης Τσιώλης θα μπορέσει να δημιουργήσει ένα καλό σύνολο στον Αστέρα Τρίπολης; "Θεωρώ όπως και οι περισσότεροι για τον κ. Τσιώλη, πώς είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες προπονητές. Η εμπειρία του και η γνώση του στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι κάποια από τα πλεονεκτήματα, που προσωπικά πιστεύω, θα βοηθήσουν τα μέγιστα στο να καταφέρει να δημιουργηθεί ένα καλό σύνολο στον Αστέρα".

Θα ήθελες να κλείσεις την καριέρα σου στην ομάδα του Αστέρα; "Από την πλευρά μου κάνω προσπάθεια να αγωνίζομαι για όσο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα γίνεται και σίγουρα το που θα κλείσει η καριέρα μου δεν εξαρτάται μόνο από μένα. Θα ήταν καλό για μένα να βρίσκομαι και για το υπόλοιπο της καριέρας μου σε μία ομάδα με την οργάνωση και την υποδομή που διαθέτει ο Αστέρας".

Ποια είναι η γνώμη σου για το φίλαθλο κόσμο της πόλης; "Θεωρώ ότι ο φίλαθλος κόσμος της Τρίπολης έχει μεγάλο μερίδιο στην πορεία της ομάδας. Έχει συμβάλλει τα μέγιστα, αλλά χρειάζεται η συμβολή αυτή να συνεχίσει να υπάρχει και γιατί όχι να είναι ακόμα μεγαλύτερη".

Πιστεύεις ότι μπορεί ο Αστέρας να κάνει το

Keywords
Τυχαία Θέματα