F1: Πετρόφ και Σούτιλ υποψήφιοι για Ferrari

Δύο από τα κορυφαία ονόματα οδηγών που έχασαν τις αγωνιστικές θέσεις τους φέτος τον χειμώνα, αναφέρονται από τον ξένο Τύπο ως οι κύριοι υποψήφιοι για να αναλάβουν ρόλο δοκιμαστή στην Ferrari.

Ο λόγος για τους Βιτάλι Πετρόφ και Αντριαν Σούτιλ, οι οποίοι έμειναν χωρίς ομάδα μετά την αποχώρησή τους από την Lotus και την Force India αντίστοιχα.

Σύμφωνα με την Turun

Sanonmat, ο ρώσος και ο γερμανός βρίσκονται ψηλά στη λίστα των ανθρώπων της Ferrari, οι οποίοι ψάχνουν για έναν πιλότο εγνωσμένης αξίας για τη θέση του αναπληρωτή οδηγού το 2012, σε περίπτωση που χρειαστεί να αντικατασταθεί είτε ο Φερνάντο Αλόνσο είτε ο Φελίπε Μάσα σε κάποιο GP.

Πέρυσι η Scuderia είχε τον Ζιλ Μπιανσί σε αυτό τον ρόλο, αλλά ο γάλλος συμφώνησε τώρα με την Force India ώστε να πάρει χρόνο εντός πίστας σε ελεύθερες δοκιμές της Παρασκευής.

Απαντώντας στις φήμες περί ανάληψης καθηκόντων τρίτου οδηγού στην Ferrari, ο Πετρόφ τόνισε: "Αν θέλεις να πας εκεί, δεν θέλεις να είναι μόνο για έναν χρόνο. Δεν μπορώ να πω αν έχει συζητηθεί ή όχι, αλλά για μένα νομίζω ότι είναι πολύ νωρίς για να πάω στην Ferrari. Ισως σε ένα ή δύο χρόνια να είναι η κατάλληλη στιγμή".

Keywords
Τυχαία Θέματα