Χαφ και επιθετικό θέλει ο Μασάδο

Μέχρι πρότινος, η εκκρεμότητα που υπήρχε σχετικά με τους αγώνες απέναντι σε Δόξα Δράμας και Λεβαδειακό, εμμέσως συντηρούσε τη προσδοκία των ανθρώπων του Αρη περί βαθμολογικής ανάκαμψης της ομάδας. Πλέον, οι κίτρινοι έχουν συμπληρώσει 17 αγώνες στο πρωτάθλημα, έχοντας μαζέψει μόλις 19 βαθμούς και φυσικά έχουν ελαχιστοποιηθεί οι πιθανότητές τους για την κατάληψη μιας θέσης στη πρώτη πεντάδα.

Στον αθλητισμό ποτέ... μην λες ποτέ, είναι αλήθεια όμως ότι ο Αρης

δεν έχει πείσει με την αγωνιστική παρουσία του. Κάθε άλλο παρά δείχνει δυνατός να πραγματοποιήσει τη δική του αντεπίθεση και να πάρει τους βαθμούς που απαιτούνται. Συν τοις άλλοις, δείχνει αδύναμος στο να βάλει ένα τέλος στο θέμα της διαιτησίας. Η αποβολή του Νίκου Λαζαρίδη ήταν η έβδομη φετινή για τους κίτρινους.

Και από αυτές, τουλάχιστον οι πέντε αποτελούν προϊόντα λανθασμένης εκτίμησης του εκάστοτε διαιτητή. Το δίκιο των ανθρώπων του Αρη αναγνωρίζεται, επί της ουσίας όμως... τίποτα δεν αλλάζει. Και οι βαθμοί χάνονται, ο Αρης απομακρύνεται από το γκρουπ των ομάδων που θα διεκδικήσουν τις πρώτες πέντε θέσεις και το συγκεκριμένη γεγονός έχει προκαλέσει εκνευρισμό και στις τάξεις των παικτών, αφού στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, αρκετοί παίκτες του Αρη δεν κρύβουν την αγανάκτησή τους. Στον Αρη είναι εκνευρισμένοι με τον Κύρο Βασσάρα, η αλήθεια είναι ότι με τον συγκεκριμένο (πλέον) διαιτητοπατέρα, ουδέποτε είχαν καλές σχέσεις.

Βέβαια, το κεφάλαιο "διαιτησία" αποτελεί το ελαφρυντικό μιας αγωνιστικής κατάστασης. Διότι, στους τρεις τελευταίους αγώνες, ο Αρης παίζει (κυριολεκτικά) ένα ημίχρονο. Το πρώτο, για να ακριβολογούμε. Αυτό έγινε στους δύο αγώνες απέναντι στον Ατρόμητο σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, συνέβη και στη Λιβαδειά.

Ο Μανουέλ Μασάδο θα επιδιώξει να αλλάξει κάποια πράγματα, στην πραγματικότητα όμως άπαντες γνωρίζουν ότι στα μέσα μιας αγωνιστικής περιόδου, δεν αλλάζουν πολλά. Στις συζητήσεις που είχε ο Πορτογάλος με τους ανθρώπους του Αρη, φέρεται να ζήτησε την απόκτηση δύο παικτών. Ενός παίκτη στον άξονα της μεσαίας γραμμής κι ενός επιθετικού. Στην Πορτογαλία, έχουν γραφτεί αρκετά ονόματα.

Και αντιλαμβάνεται ο καθένας ότι ο Αρης θα Β«ψωνίσειΒ» από τη Πορτογαλία, καθώς νέος προπονητής του, ξέρει πάρα πολύ καλά τη συγκεκριμένη αγορά. Ο 26χρονος επιθετικός Τιάγκο Ταρζίνιο που αγωνιζόταν στην Γκιμαράες, αλλά έχει περάσει και από τα πρωταθλήματα Τουρκίας και Δανίας, σημειώνεται ότι, είναι ένας από τους παίκτες που θέλει ο Μασάδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα