FIFA: Στους κορυφαίους ο Καπίνο

Ως έναν από τους πιο ελπιδοφόρους τερματοφύλακες στον κόσμο χαρακτηρίζει τον Στέφανο Καπίνο η FIFA, που μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της εκθειάζει τον 17χρονο παίκτη του Παναθηναϊκού.

Σε αφιέρωμα της FIFA, ο τερματοφύλακας του Τριφυλλιού, Στέφανος Καπίνο συγκαταλέγεται ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές ανά την υφήλιο που θα τραβήξει

την προσοχοή το 2012.

Η FIFA μάλιστα χαρακτηρίζει τον 17χρονο γκολκίπερ, που μέσα σε ελάχιστο χρόνο έγινε βασικός τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, ως έναν από τους πιο ελπιδοφόρους πορτιέρε στον κόσμο.

Επιβλητικός κι εξαιρετικά ελπιδοφόρος χαρακτηρίζεται από τον συντάκτη του δημοσιεύματος ο ταλαντούχος τερματοφύλακας, που πρόλαβε να κάνει και ντεμπούτο με τη φανέλα της Εθνικής στο φιλικό με τη Ρουμανία.

Αναλυτικά το άρθρο στο σάιτ της FIFA αναφέρει: "Σύνθετος και επιβλητικός, ο νεαρός ύψους 195 έγινε ο νεότερος παίκτης που έχει αγωνιστεί με την Ελλάδα όταν έκανε το ντεμπούτο απέναντι στην Ρουμανία τον Νοέμβριο σε ηλικία 17 χρόνων και 241 ημερών.

Έχοντας καθιερωθεί ως το Νο1 στον Παναθηναϊκό, η συνέπεια του Καπίνο τον συγκαταλέγει ως έναν από τους πιο ελπιδοφόρους τερματοφύλακες στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο".

Keywords
Τυχαία Θέματα