Μέσα Βάργκας, Αραμπατζής, έξω τρεις στην ΑΕΚ

Ο Νίκος Κωστένογλου συμπεριέλαβε στην αποστολή του αυριανού (14/1) αγώνα με την Skoda Ξάνθη τους Φαμπιάν Βάργκας και Γιάννη Αραματζή, όμως άφησε εκτός 19άδας τους Γρηγόρη Μάκο, Τραϊανό Δέλλα και Παναγιώτη Λαγό.

Αρκετές εκπλήξεις παρουσιάζει η ανακοίνωση της αποστολής της Ενωσης για την αναμέτρηση με τους Θρακιώτες το απόγευμα του Σαββάτου (14/1, 17:15GR) στο ΟΑΚΑ.

Και αυτό, γιατί μπορεί ανάμεσα στους

"εκλεκτούς" του Κωστένογλου να βρίσκεται το όνομα του Φαμπιάν Βάργκας, ο οποίος επιστρέφει μετά τον τραυματισμό του στο εντός έδρας παιχνίδι με την Αντερλεχτ, ωστόσο εντός 19άδας δεν υπάρχουν τα ονόματα του Γρηγόρη Μάκου, του Τραϊανού Δέλλα και του Παναγιώτη Λαγού, για καθαρά λόγους τακτικής, αφού κανείς τους δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα!

Εκτός φυσικά είναι και ο πρωταγωνιστής του προηγούμενου αγώνα της ΑΕΚ, Δημήτρης Σιαλμάς, ο οποίος είχε αποβληθεί μετά τα δύο γκολ που σημείωσε στην Λιβαδειά.

Οσο για τους 19 που επέλεξε ο Κωστένογλου, όπου πλέον συμμετέχει και ο Γιάννης Αραμπατζής, που απουσίαζε λόγω ασθένειας στο προηγούμενο ματς, είναι οι: Αραμπατζής, Κωνσταντόπουλος, Μανωλάς, Καράμπελας, Λυμπερόπουλος, Λεονάρντο, Χοσέ Κάρλος, Μπέλεκ, Βάργκας, Μπερνς, Γεωργέας, Κοντοές, Αργυρίου, Καφές, Γκερέιρο, Ρίκκα, Κλωναρίδης, Κάλα, Μπουγαϊδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα