MLB: Ενίσχυση με Μπέρλι για τους Μάρλινς

Οι Μαϊάμι Μάρλινς συνέχισαν τη δυναμική τους παρουσία στη φετινή αγορά των free agents του MLB, προσθέτοντας στο δυναμικό τους τον πίτσερ Μαρκ Μπέρλι.

Οι δύο πλευρές υπέγραψαν συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών, που θα αποφέρει στον Μπέρλι συνολικά 58 εκατομμύρια δολάρια.

Ο 32χρονος πίτσερ αγωνιζόταν με τους Σικάγο Γουάιτ Σοκς τα τελευταία 11 χρόνια, έχοντας φτάσει σε διψήφιο αριθμό νικών σε κάθε σεζόν του στο MLB

ως τώρα.

Η απόκτησή του έρχεται να προστεθεί σε αυτές του σόρτστοπ Χοσέ Ρέγιες και του κλόζερ Χιθ Μπελ, ανεβάζοντας στα 191 εκ. δολάρια το ποσό που έχουν ξοδέψει οι Μάρλινς φέτος τον χειμώνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα του Μαϊάμι ήταν μία από αυτές που διεκδικούσαν και τους Αλμπερτ Πούχολς και Σι Τζέι Γουίλσον, οι οποίοι όμως κατέληξαν πακέτο στους Λος Αντζελες Εϊντζελς.

Οι Μάρλινς μπήκαν στη National League ως εξπάνσιον φράντσαϊζ το 1993 και έχουν κατακτήσει δύο φορές τον τίτλο του MLB, το 1997 και το 2003.

Τον περασμένο μήνα άλλαξαν την ονομασία τους από Φλόριντα Μάρλινς σε Μαϊάμι Μάρλινς και ετοιμάζονται να παίξουν του χρόνου σε ένα ολοκαίνουργιο γήπεδο χωρητικότητας 37.000 θεατών.

Keywords
Τυχαία Θέματα