Monsters: Θέλουμε να τα δίνετε όλα!

Το παρών στα Δένδρα, πλην του Νίκου Κεχαγιά, έδωσαν και 30 οπαδοί της ΑΕΛ, από τον σύνδεσμο των Monsters, οι οποίοι πριν αρχίσει η προπόνηση είχαν διάλογο με τους ποδοσφαιριστές, με αφορμή τις τελευταίες άσχημες εμφανίσεις και τα αρνητικά αποτελέσματα. Οι οργανωμένοι ζήτησαν από τους παίκτες, ανεξάρτητα από τα οικονομικά προβλήματα, να μπαίνουν μέσα και να τα δίνουν όλα, ενώ ο Στέλιος Βενετίδης τους απάντησε ότι "προσπάθεια θα γίνεται ανεξαρτήτου των οικονομικών

προβλημάτων που υπάρχουν".

Αφού αρχικά διευκρινίστηκε ότι η απόφαση το λεωφορείο που μετέφερε την αποστολή από την Καλλιθέα την Κυριακή να αφήσει τους παίκτες στα περίχωρα της πόλης και όχι στο ARENA, ήταν καθαρά της αστυνομίας και όχι της ομάδας, οι οργανωμένοι οπαδοί απευθυνόμενοι προς τους ποδοσφαιριστές τόνισαν:

"Αυτό που θέλουμε από εσάς είναι να υπάρξει μια ειλικρινή σχέση μεταξύ μας. Οποιασδήποτε παίκτης τον επηρεάζουν τα προβλήματα καλό είναι να το πει ανοιχτά ώστε να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις. Από την άλλη όσοι μπαίνουν στο γήπεδο να δίνουν το 100%. Θέλουμε από εσάς να δώσετε και την τελευταία ικμάδα των δυνάμεων, ανεξαρτήτων των προβλημάτων που υπάρχουν, ώστε ανέβει η ομάδα στη Σούπερ Λίγκ".

Από την πλευρά των παικτών το λόγο πήρε ο αρχηγός της ΑΕΛ, ο Στέλιος Βενετίδης: "Δε θεωρώ ότι αυτοί που μπαίνουν στο γήπεδο είναι αδιάφοροι ώστε να υπάρχει παράπονο από εσάς. Θέλω για μία ακόμη φορά να διαχωρίσω το αγωνιστικό κομμάτι με το οικονομικό. Υπάρχουν πολλά αγωνιστικά προβλήματα στην ομάδα όλο αυτό τον καιρό αφού πολλοί παίκτες δεν είναι 100% έτοιμοι. Όπως εγώ που επέστρεψε εδώ και λίγες αγωνιστικές. Και με δεδομένο ότι στη συγκεκριμένη περίοδο είχαμε και ένα δύσκολο πρόγραμμα, έφεραν την κατάσταση σε αυτό το επίπεδο. Όσοι παίκτες είναι εδώ έχουν πλήρη συνείδηση για το τι είναι εδώ. Εάν κάποιοι επέλεξαν να φύγουν καλώς έκαναν. Εγγυούμαστε ότι η προσπάθεια θα γίνεται ανεξαρτήτου των οικονομικών προβλημάτων που υπάρχουν".

Keywords
Τυχαία Θέματα