Pregame: ΟΦΗ - Αστέρας Τρίπολης (3/12, 16:30GR)

Ανεβασμένος μετά τη νίκη του επί του Ολυμπιακού ο Αστέρας Τρίπολης ταξιδεύει στην Κρήτη για το ματς της 12ης αγωνιστικής της Super League με τον ΟΦΗ (16:30GR), ο οποίος στην έδρα του παρουσιάζεται ιδιαίτερα δυνατός.

Αλλωστε, στα τέσσερα ματς που έχει δώσει μέχρι σήμερα στο Γεντί Κουλέ ο ΟΦΗ

έχει μόλις μία ήττα, μία ισοπαλία και δύο νίκες.

Ο Σάκης Τσιώλης χαρακτήρισε την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου ως την ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος και σίγουρα η μεταξύ τους αναμέτρηση παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Σε σχέση με το ματς με τον Παναθηναϊκό ο ΟΦΗ θα παρουσιαστεί ενισχυμένος, καθώς στην 11άδα του επιστρέφουν οι Μάντζιος και Ταυλαρίδης, που δεν αγωνίστηκαν στο ΟΑΚΑ, λόγω τιμωρίας. Ο Αναστόπουλος αναμένεται να τους χρησιμοποιήσει στο αρχικό σχήμα απέναντι στον Αστέρα.

Στη διάθεσή του θα έχει ακόμη τους:
Κάρολ, Βεζυρίδη, Γαλανόπουλο, Ταυλαρίδη, Γεωργίου, Βερόν, Μάντζιο, Ζορμπά, Κάλαϊτζιτς, Σουμπίνιο, Μπουλούτ, Βάντο, Ουκάρ, Καμπάνταη, Παπουλή, Σίσιτς, Χόρχε Λόπεζ, Μποντόρ, Ζόρντι Λόπεζ και Σόουζα.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Σαχσανίδης, Πίτσος, Μπούρμπος, Μονιάκης, Χαριτωνίδης, Ζαχαράκης και Νύκταρης.

Από την πλευρά του ο Αστέρας πηγαίνει με την ψυχολογία στα ύψη στην Κρήτη. Η έλευση του Σάκη Τσιώλη και η νίκη επί του Ολυμπιακού έχουν βελτιώσει αισθητά το κλίμα στην ομάδα της Τρίπολης, που θέλει να απομακρυνθεί κι άλλο από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι αρκάδες έχουν δύο απουσίες, με τον τιμωρημένο Πιπίνη να μένει εκτός αποστολής, όπως και ο Ματούσιακ.

Οι 18 παίκτες που πήρε μαζί του στην Κρήτη ο Τσιώλης είναι οι: Σανθ Χακόμπο, Γιώργος Μπαντής, Λαουτάρο Φορμίκα, Θανάσης Κωστούλας, Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι, Δημήτρης Κουρμπέλης, Ρούμπεν Μάρτιν Πουλίντο, Χουανίτο, Λέαντρο Αλβάρες, Φερνάντο Ουσέρο, Ρούμπεν Ράγιος, Ροτζέριο Μάρτινς, Τσίμο Ναβάρο, Σάββας Τσαμπούρης, Χούλι, Εμμάνουελ Περόνε, Μάριο Μπρέσκα, Τάσος Μπακασέτας.

Keywords
Τυχαία Θέματα