RoC: Ο Πετρόφ δήλωσε συμμετοχή στον φετινό αγώνα

Ο Βιτάλι Πετρόφ επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του στο φετινό Race of Champions, που θα γίνει στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας το διήμερο 3-4 Δεκεμβρίου.

Ο πιλότος της Renault θα γίνει ο πρώτος ρώσος που παίρνει μέρος στον συγκεκριμένο αγώνα επίδειξης, ο οποίος παραδοσιακά ρίχνει την αυλαία

της σεζόν του μηχανοκίνητου αθλητισμού κάθε χρόνο.

"Ηταν μια μεγάλη τιμή που έγινα ο πρώτος ρώσος οδηγός F1 και τώρα είμαι πανευτυχής που θα γίνω ο πρώτος ρώσος που έχει συμμετάσχει στο Race of Champions", τόνισε ο Πετρόφ.

"Παρακολουθώ το event εδώ και πολύ καιρό και ξέρω ότι όλοι οι οδηγοί ισχυρίζονται ότι πηγαίνουν εκεί για διασκέδαση, ενώ στην πραγματικότητα αγωνίζονται σε φουλ ρυθμούς όπως πάντα.

"Ελπίζω το ασυνήθιστο υπόβαθρό μου στα ράλι σπριντ και τους αγώνες στον πάγκο να με βοηθήσει. Θα δώσω το καλύτερό μου εαυτό και θα δούμε τι θα συμβεί".

Εκτός από τον Πετρόφ, συμμετοχή στον φετινό αγώνα έχουν δηλώσει μέχρι στιγμής οι γερμανοί Μίκαελ Σουμάχερ, Σεμπάστιαν Φέτελ και Μάρτιν Τόμτσικ, οι γάλλοι Ρομέν Γκροζάν και Σεμπαστιάν Οζιέ, οι βρετανοί Τζένσον Μπάτον και Αντι Πρίο, οι σκανδιναβοί Ματίας Εκστρομ και Τομ Κρίστενσεν, και ο αμερικανός Τράβις Παστράνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα