Τσιώλης: Η ΑΕΚ είχε φτάσει κοντά σε μένα

Στην αποκάλυψη ότι η ΑΕΚ είχε έρθει σε επαφή μαζί του το περασμένο καλοκαίρι, για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία, προχώρησε ο Σάκης Τσιώλης, σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra 103,3. Παράλληλα, ο έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στο διαζύγιο με τον Αρη, τονίζοντας ότι υπάρχει τρομερή πίεση για αποτελέσματα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης,

ενώ ευχαρίστησε και την διοίκηση του συλλόγου για την ευκαιρία και την στήριξη που του παρείχαν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Για την πρόταση της ΑΕΚ: "Η ΑΕΚ είχε φτάσει κοντά σε μένα και περίμενε την απόφαση μου. Αλλά είχα δώσει τον λόγο μου και την υπόσχεση μου στον Αρη ότι θα συνεχίσω μαζί τους".

Για το πλάνο του: "Και εγώ και οι συνεργάτες μου κάναμε βάσει πλάνου αυτά που θέλαμε. Με λυπεί το γεγονός ότι έφυγα. Αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο".

Για τη συνεργασία του με τη διοίκηση του Αρη: "Ευχαριστώ τους διοικούντες που μου έδωσαν την ευκαιρία, αλλά έπρεπε να πάρουμε αυτή την απόφαση, για να βγει η ομάδα από την κρίση. Ακόμα και σήμερα κυκλοφορώντας στην Θεσσαλονίκη, ο κόσμος του Αρη μου μιλάει με τα καλύτερα λόγια. Δεν έχω πρόβλημα, ίσα-σα, που εγώ έκανα το πρώτο βήμα για να φύγω".

Για τις αιτίες που χάθηκαν πάρα πολλοί βαθμοί στο ξεκίνημα: "Επιφανειακά φαίνεται ότι τα ισόπαλα αποτελέσματα που είχαμε θα μπορούσαν να γυρίσουν υπέρ μας. Οπως στον Εργοτέλη που είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Παίξανε ρόλο και κάποιες αποφάσεις των διαιτητών.

Μπορούμε να πούμε ότι και η ρέντα που λέμε στο ποδόσφαιρο, δεν ήταν υπέρ μας. Αλλά πολύ πιθανόν να βγήκαμε και εκτός προγράμματος. Υπάρχει ομάδα που είναι στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, που με τρεις στημένες φάσεις έχει εφτά βαθμούς. Μόνο ο Παναθηναϊκός έχει ρυθμό στο πρωτάθλημα".

Για την πίεση που ασκείται στην ομάδα του Αρη: "Ξέρετε και εσείς και εγώ ότι ο Αρης είναι μία μεγάλη ομάδα. Με το δεύτερο ή τρίτο κακό αποτέλεσμα η πίεση που έχεις είναι αφόρητη. Εβλεπα τους παίκτες πόσο πιεσμένοι ήταν, αλλά είπα να κάνω το βήμα για να αποφορτιστούν μπας και παίξουν".

Για τους παίκτες που αποκτήθηκαν από τον Ολυμπιακό Βόλου, που τους γνώριζε από τη θητεία του στους Θεσσαλούς: "Ποτέ δεν έκανα υπόδειξη στον Αρη να πάρει τους παίκτες αυτούς. Απλά ρωτήθηκα και είπα την άποψη μου. Ναι μεν τα παιδιά έκανα δηλώσεις ότι ήρθαν και για τον κόουτς, αλλά είναι το μέλλον του Αρη".

Keywords
Τυχαία Θέματα