UEFA: Παράδειγμα ο ΠΑΟΚ

Η οικονομική πολιτική, που ακολουθεί το τελευταίο διάστημα ο ΠΑΟΚ παραχωρώντας σημαντικούς του παίκτες με βαριά συμβόλαια, χαρακτηρίστηκε από τον αξιωματούχο της UEFA ως παράδειγμα για τις υπόλοιπες ομάδες, που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

Ο Aνρέα Τραβέρσο μίλησε για το Financial Fair Play, αλλά και για την πολιτική, που θα πρέπει να ακολουθήσουν οι ομάδες για την

αποφυγή του κινδύνου αποκλεισμού απ' τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Συγκεκριμένα ο κ. Τραβέρσο ανέφερε: "Μπορείτε να πάρετε τον ΠΑΟΚ ως παράδειγμα. Του δόθηκε χρόνος για να αναπροσαρμόσει την οικονομική του πολιτική και τον αναλυτικό του σχεδιασμό, αφού παρουσίασε ένα ολοκληρωμένο πλάνο ενώπιον της πειθαρχικής επιτροπής που δεν αποφάσισε τυπικά με βάση το γράμμα του νόμου.

Ο ΠΑΟΚ, όμως, έχει ήδη ξεκινήσει να εφαρμόζει το πλάνο του ξεκινώντας να πουλάει σημαντικούς ποδοσφαιριστές για να αυξήσει τα έσοδά του και να καλύψει τις οφειλές του".

Δηλώσεις, που φαίνεται ότι αποτελεί σαφέστατο μήνυμα και προς τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες και ειδικά την ΑΕΚ, που ανήκει στο γκρουπ των ομάδων που αν δεν βελτιώσουν άμεσα το ισοζύγιο εσόδων-εξόδων και παράλληλα δεν μπουν σε μία πολιτική οικονομικής εξυγίανσης, τότε θα κινδυνέψουν σοβαρά να μείνουν εκτός Ευρώπης.

Keywords
Τυχαία Θέματα