Αφαίρεση έξι βαθμών στον ΟΦΗ από τη FIFA!

Η πειθαρχική επιτροπή της FIFA ενημέρωσε την ΕΠΟ ότι πρέπει να εκτελεστεί άμεσα η τελεσίδικη ποινή αφαίρεσης έξι βαθμών στον ΟΦΗ για την υπόθεση του Σουλεάπ.

Δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου επαναφέρουν το θέμα του Μάριους Σουλεάπ στο προσκήνιο και αναφέρουν πως ο ΟΦΗ τιμωρήθηκε με αφαίρεση βαθμών

από τη FIFA.

Παρά το γεγονός ότι ο ΟΦΗ κατέβαλε τελικά τα 67.000 ευρώ στον Ρουμάνο ποδοσφαιριστή, η FIFA έκρινε πως η εξόφληση έγινε εκπρόθεσμα και επέβαλε την ποινή αφαίρεσης έξι βαθμών από την ομάδα της Κρήτης.

Το σχετικό έγγραφο έφτασε το πρωί της Δευτέρας (7/11) στα γραφεία της ΕΠΟ και διαβιβάστηκε αμέσως στη Superleague, προκειμένου να εκτελεστεί η ποινή.

Μάλιστα, αν η εκτέλεση της ποινής δεν γίνει άμεσα, η FIFA απειλεί με αποκλεισμό της ΕΠΟ από τα μητρώα, γεγονός που θα σημάνει και τον αποκλεισμό των ελληνικών ομάδων από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις!

Από την πλευρά του ΟΦΗ, υποστηρίζουν πως η καταβολή των χρημάτων έγινε εντός της προθεσμίας που είχε δοθεί και πως έχουν όλα τα παραστατικά που το αποδεικνύουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα