Αγωνία για Τζιμπούρ, περιμένει Ιμπαγάσα

Την Παρασκευή (20/1) θα κριθεί η συμμετοχή του Ραφίκ Τζιμπούρ για το εκτός έδρας ματς στα Πηγάδια με τη Ξάνθη, αφού ούτε σήμερα γυμνάστηκε ο αλγερινός. Την ίδια ώρα, ο Ερνέστο Βαλβέρδε περιμένει την επιστροφή του Αριέλ Ιμπαγάσα, ώστε να κρίνει αν θα τον έχει διαθέσιμο για το παιχνίδι της Κυριακής (22/1).

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού

για το ματς με τη Ξάνθη συνεχίστηκε την Πέμπτη (19/1) με τον Τζιμπούρ να μένει εκτός προπόνησης για ακόμα μία μέρα. Το ιατρικό επιτελείο έχει επικεντρώσει το ενδιαφέρον πάνω του, ωστόσο η συμμετοχή του παραμένει αμφίβολη.

Ο αλγερινός τονίζει πως αισθάνεται καλύτερα, αλλά η κρίσιμη μέρα είναι η αυριανή, ούτως ώστε να ενημερωθεί ο Βαλβέρδε αν θα μπορεί να τον υπολογίζει. Την Παρασκευή (20/1) θα κριθεί και η συμμετοχή του Ιμπαγάσα.

Ο αργεντίνος αναμένεται το απόγευμα της Πέμπτης (19/1) στην Αθήνα μετά το ξαφνικό του ταξίδι στην Αργεντινή και αύριο θα φανεί σε ποια αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται.

Νοκ άουτ για την αναμέτρηση είναι ο Μόνχε, που έχει υποστεί θλάση, όπως φυσικά και ο Φέισα, που ακόμα βρίσκεται στο στάδιο αποθεραπείας. Αντίθετα, ο Πάντελιτς, προπονήθηκε για ακόμα μία μέρα κανονικά και είναι πανέτοιμος για το παιχνίδι στα Πηγάδια.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους την Παρασκευή (20/1) με την προπόνηση που θα γίνει στις 10:30GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα